LEXUS APK

APK

LEXUS APK

SERVICE VAN HET HOOGSTE NIVEAU


ALS U VÓÓR EIND MEI EEN APK AFSPRAAK MAAKT*, KUNT U GEBRUIKMAKEN VAN LEXUS' LUXE HAAL- EN BRENGSERVICE, RED CARPET TREATMENT. VERVALT UW APK NIET BINNEN DEZE ACTIEPERIODE? LAAT DAN UW GEGEVENS ACHTER EN MAAK KANS OP EEN VAN DE 5 DINERCHEQUES VAN JRE.

✔ Lexus opgehaald
✔ APK uitgevoerd
✔ Schoon afgeleverd
✔ Adviesprijs: € 34,95

Tijdelijke Exclusiviteit

Als u uw Lexus vóór 1 juni 2018 laat keuren, profiteert u van Red Carpet Treatment. Hierbij wordt uw Lexus bij u thuis of op uw werk opgehaald en weer schoon teruggebracht. Ook als uw APK eind juli verloopt, kunt u hiervan gebruikmaken. Het is namelijk mogelijk om uw Lexus tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum te laten keuren. Tijdens deze luxe APK controleren onze vakkundige monteurs of uw Lexus nog aan de wettelijke eisen voldoet. Check of uw APK-datum binnen de actieperiode valt.

DE LUXE APK VAN LEXUS

Deze luxe APK van Lexus is geïnspireerd op Omotenashi; de Japanse gastvrijheid. Zo wordt er alles aan gedaan om u te ontzorgen. Uw Lexus wordt opgehaald en na de APK wordt uw auto weer schoon teruggebracht. Ook is het maken van een afspraak gemakkelijk. Ook kunt eenvoudig online een afspraak maken.

WANNEER LAAT IK MIJNLEXUS APK KEUREN?

Personenauto's (<3.500 kg)
Brandstof Wanneer keuren? 
Datum eerste toelating na 1 januari 2005
benzine en/of elektromotor
Eerste APK na 4 jaar daarna 2 keer na 2 jaar, daarna elk jaar

diesel, gas of anders
Eerste apk na 3 jaar, daarna elk jaar
Datum eerste toelating vóór januari 2005 alle Eerste apk na 3 jaar, daarna elk jaar

BEKIJK OOK