Toon beoordeling voor
267 commentaren van in totaal 269 beoordelingen

Service

10

Rob van Rooij (Puttershoek) 10/04/2019

Zeer betrouwbaar/eerlijk. Komen afspraken na. Geen verrassingen. Werken professioneel. Lexus Breda is eigenlijk al reden genoeg om Lexus te rijden!

Service

9

Wim Jansen (Den Bosch) 10/04/2019

Uitstekende service en communicatie.

Service

9

AWG van den Hurk 09/04/2019

Prima auto met prima service!

Service

9

Hans Berkhout (Goirle) 09/04/2019

Ik ben zeer tevreden over de service van Lexus Breda. Ik had mijn afspraak voor onderhoud geboekt via de website. Daar kon je duidelijk aangeven wat de wensen waren. Op die manier is ook duidelijk wat het onderhoud gaat kosten. Geen verrassingen achteraf.
Het was mij nog niet duidelijk hoe ik via de site ook haal- en brengservice kon aangeven. Dat gaf even een misverstand, maar dat is door Lexus Breda goed opgelost.

Service

10

Marco Wondergem 09/04/2019

Zeer, betrouwbaar, betrokkenheid, vakkundig. Kortom daar kunnen overige dealers een voorbeeld aan kunnen nemen.

Service

10

Peter (Kamerik) 09/04/2019

Omdat ik prima geholpen word.

Service

10

Frank Hinten (Breda) 20/02/2019

Ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn Lexus CT200h, de dealer heeft mij goed geholpen, de service die ik de afgelopen 2 jaar van de garage heb gekregen is erg goed

Service

7

A.P.M. van den Goorbergh (Teteringen) 14/02/2019

Ben voorzichtig in het geven van cijfers, heb in het verleden ook weleens iets vervelends mee gemaakt. Een 10 kun je alleen verdienen door de fouten uit het verleden te herstellen.

Service

10

Cwm van Vliet (Leidschendam ) 14/02/2019

Nogmaals in z’n totaliteit zeer tevreden.

Verkoop

10

P. Krikke (zuidholland) 14/02/2019

De klant staat centraal in het aankoopproces, het is geen verkoop praatje.Als “Meneer Drost” in de zaak is komt hij altijd even hallo zeggen, zonder zich verder met het gehele aankoop proces te bemoeien.De verkoper (Alain) zit lekker in zijn natuurlijke rol, wat het proces van aankoop erg fijn en ongecompliceerd maakt.De auto (lees Lexus) staat centraal in het proces.Tevens was voor ons ook de service van de werkplaats, om weer voor een Lexus te kiezen.

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.