Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
260 commentaren van in totaal 262 beoordelingen

Service

7

A.P.M. van den Goorbergh (Teteringen) 14/02/2019

Ben voorzichtig in het geven van cijfers, heb in het verleden ook weleens iets vervelends mee gemaakt. Een 10 kun je alleen verdienen door de fouten uit het verleden te herstellen.

Service

10

Cwm van Vliet (Leidschendam ) 14/02/2019

Nogmaals in z’n totaliteit zeer tevreden.

Verkoop

10

P. Krikke (zuidholland) 14/02/2019

De klant staat centraal in het aankoopproces, het is geen verkoop praatje.Als “Meneer Drost” in de zaak is komt hij altijd even hallo zeggen, zonder zich verder met het gehele aankoop proces te bemoeien.De verkoper (Alain) zit lekker in zijn natuurlijke rol, wat het proces van aankoop erg fijn en ongecompliceerd maakt.De auto (lees Lexus) staat centraal in het proces.Tevens was voor ons ook de service van de werkplaats, om weer voor een Lexus te kiezen.

Service

8

Jaap (Breda) 13/02/2019

Prima ontvangst bij de receptie en duidelijk uitleg over de werkzaamheden. Goede vervangende auto, al had ik graag een ander type gehad om 'deze te proeven'.Bij de receptie sta je met 3 of 4 man aan de balie en je hoort elkaar duidelijk. Meer privacy zou mooi zijn.

Service

9

Theo Kuijlen (woensdrecht) 13/02/2019

altijd correct behandeld

Service

9

Rick Breemer (Dordrecht) 03/02/2019

Zeer nette service. Voelt premium bij elk contact.

Verkoop

8

A MBruinsma (Zwijndrecht) 01/02/2019

De eerste LS 500 had niet de automaat ,zoald de 600 ik had met De LC gereden zatveen tweetraps automaat in vond ik niet fijn heb ik gezegd,is mij toen verteld dat de nieuwe LS 500 h een andere automaat zou liggen,ik zei ok anders hoef ik de auto niet,maar wat bleek dezelfde automaat,vandaar de snelle inruil want ik was totaal niet tevreden over deze auto.

Verkoop

10

Jan (Breda) 01/02/2019

Zeer professionele verkoper die zeer veel over de auto wist te vertellen en ook een goede en duidelijke offerte uitbracht. Ook ondanks een klein probleem direct na de aflevering werd dit door de garage super verholpen. Echt een prima service.

Service

10

Marc van den Broek (Ewijk) 01/02/2019

Dealer van mijn CT200h en altijd snel geholpen (ook bv via vragen per email). Prijzen conform afspraak. Hopelijk na mijn CT200h upgraden naar een 'hoger' lexus model uit de range.

Service

10

Dhr Mastrigt 25/01/2019

Perfecte service. Duidelijk transparant en vaste prijs voor onderhoud wat vantevoren ook aangegeven is op de website. Jammer alleen, dat dit de prijs ex btw is, wat dan weer verrast op de eindrekening.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.