Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
238 commentaren van in totaal 240 beoordelingen

Service

10

De heer V.Zachariasse 07/12/2018

Met Lexus Breda kunnen heel goede en nauwkeurige afspraken worden gemaakt. Over de uitvoering ben ik zeer tevreden. Met de medewerker en de zijnen gaat dat allemaal in een plezierig contact.

Service

8

J.D.Keus 07/12/2018

Blijvend betrouwbaar, en meedenkend bij onderhoud, en vriendelijke behandeling.

Service

9

Laurens Crijns (Tilburg) 07/12/2018

Ik ging van een handgeschakelde bak naar een automaat; dat laatste was voor mij geheel nieuw. In 2 betrekkelijk uitvoerige proefritten heb ik kunnen wennen aan Lexus, vóórdat de nieuwe auto werd opgeleverd, hetgeen ik als erg prettig heb ervaren.

Service

7

Emin (Waalwijk) 05/12/2018

Goed alleen eerder al toegelicht. En kosten opgave wat telefoniste zij klopte niet met die van werkplaats dat was een tegen valler

Service

9

Peter Siben (Serooskerke) 30/11/2018

Perfecte service.

Service

10

Frans van Liempt (Vlijmen) 29/11/2018

De service verlening is geweldig goed en een Lexus is een betrouwbare en comfortabele luxe automerk.

Service

9

C.J.van Maanen (Katwijk) 23/11/2018

Prima geholpen, beter dan vorig jaar.

Service

10

Gerard Maters (Breda) 14/11/2018

Uitstekende en persoonlijke service, ben al meer dan 25 jaar klant bij Van Dorst - nu Louwman - , eerst met Toyota's, daarna met Lexus. Zou niet meer anders willen.

Verkoop

10

Marco Flapper (Breda) 09/11/2018

Lexus (Louwman) Breda, en dan met name mijn contactpersoon, heeft mij vanaf het eerste moment erg vriendelijk en correct te woord gestaan. Heel goed geluisterd naar mijn wensen, en daar correct op geanticipeerd. Met name de heel persoonlijke aanpak en 'gewoon' het nakomen van alle afspraken vallen mij op. En als je dan in een Lexus gaat rijden...

Service

9

Mario Vugts (Etten- Leur) 09/11/2018

Het is bij Lexus Breda gewoon allemaal top geregeld!!

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.